petek, 09. januar 2015

Na novo

Lanskoletni izziv na tem dnevniku sem komaj izpeljala, a po novem letu sem stalen "pritisk" nekaj fotografirati in napisati začela pogrešati. Tako kot pred tremi leti prvi, me je tudi izziv pri Nalini preko Googla našel kar sam. Pa poskusimo na novo, zares na novo, saj bodo objave prvič v slovenščini.

dan 9 - Pazi, da ustvarjalne ideje za nakit in voščilnice ne ostanejo samo zapisane v skicirkah, ampak, da se jih čim več uresniči. 

dan 8 - Beseda sporočilce zveni tako prijazno, pred oči prikliče kak listek s toplo, ljubeznivo besedo. Realnost je čisto drugačna te dni - srhljiva, peklenska,nedoumljiva - in to v moji dragi Franciji.

dan 7 - Lahko se ji reče doodle ali celo zentangle, zame pa je najprej in samo čačka, kricka ali kracka ob kateri otroško uživam.

dan 6 - Idilične prizore je treba imeti pred očmi in nič ni lepšega od sivke v Provansi ali štiridesetih irskih odtenkov zelene. 

dan 4 - Domiselna, preprosta darilca obožujem in si neskončno želim, da bi bila na tem področju bolj domiselna in bi manj komplicirala.

Ostale pretekle besede pa bom pokrpala v naslednjih dneh. 
Naj konec tedna,
Kristina.

Ni komentarjev:

Objavite komentar